Sportspreekuren (op locatie)

 

Wij van Fysiotherapie Alkemade vinden het prachtig dat onze praktijk wordt omringd door allerlei sportaccommodaties. Wat is er van een fysiotherapeut mooier dan sportende mensen om je heen te zien? 

 

Daarom werkt Fysiotherapie Alkemade sinds een aantal jaar samen met verschillende sportverenigingen in de gemeente Kaag en Braassem. Het doel hiervan is om professionele medische begeleiding te kunnen geven aan alle sporters van de gemeente, van zowel de grote als de kleine verenigingen. Samenwerking gebeurt op verschillende manieren. We houden sportspreekuren op verschillende locaties, geven presentaties over blessurepreventie aan zowel sporters als trainers, we behandelen sporters in onze praktijk, begeleiden bij sporthervatting en in de communicatie met trainers.

 

Sport je al een tijdje met pijnklachten of weerhoudt een klacht je helemaal van het sporten? Kom langs: Fysiotherapie screent de klacht en geeft je nuttig advies of eerste hulp richting herstel. Wanneer je je in een vroege fase meldt met een klacht kun je vaak sneller herstellen en hoef je weinig sport te missen.  Als specialist in beweging helpen we jou graag.

 

Hieronder vind je een overzicht van alle sportspreekuren die Fysio Alkemade momenteel verzorgt. Je kunt hier als sporter met of zonder aanmelding binnenlopen, je krijgt een screening van de klacht en advies wat je het beste kunt doen. In veel gevallen zijn adviezen of oefeningen voldoende, soms is het noodzakelijk om een afspraak te maken bij een fysiotherapeut. De spreekuren worden gedraaid door Auke Biemond en Jan de Koning (sportfysiotherapeut) of een eventuele vervanger. Tijdens deze spreekuren kun je zo bij ons binnenlopen maar het is prettig wanneer je van tevoren een afspraak maakt.

 

Overzicht sportspreekuren Fysiotherapie Alkemade  

Vereniging

Dag

Tijd

Locatie

HC Alkemade

Dinsdag

 

Woensdag 

18.30-19.30
 

 

18:00-19:00


ROAC voetbalvereniging kleedkamer 1


Praktijk van Fysiotherapie Alkemade

ROAC, alle verenigingen

Dinsdag

18:30-19:30

ROAC voetbalvereniging, kleedkamer 1

Hart4Health sportschool

Woensdag

18:00-19:00

Praktijk van Fysiotherapie Alkemade

De Treffers

Woensdag

18:00-19:00

Praktijk van Fysiotherapie Alkemade

 

Plantaris

 

Woensdag

18:00-19:00

Praktijk van Fysiotherapie Alkemade