071- 33 134 50

 

Nieuws 

 

 

Accupunctuur en sportmassage geopend
26-02-2021
Vanaf 3 maart mogen volgens de nieuwe regels de accupunctuur en sportmassage weer open. De behandelaars staan er klaar voor. Wilt u een afspraak maken? Bel dan: 071- 33 134 50
Erken acupunctuur als medisch contactberoep
14-01-2021
Teken de petitie als ook jij vindt dat acupunctuur erkend moet worden als medisch contactberoep! Wij verzoeken Hugo de Jonge, acupunctuur toe te voegen aan de lijst van medische contactberoepen. Hierdoor kunnen wij onze patiënten blijven behandelen in het geval van een crisis (bijvoorbeeld de lockdown).
Nieuws
15-12-2020
U heeft allen ongetwijfeld de toespraak van premier Rutte gehoord. We gaan in een nieuwe lockdown. Behandelingen fysiotherapie vallen hier níet onder en gaan dus gewoon door. Acupunctuur moet helaas sluiten tot 19-01-2021. Uw MTT-fysiofitness of ZT-abonnement valt hier wél onder. Voor u betekent dat helaas weer een periode van niet kunnen trainen, welke in ieder geval tot 19-01-2021 gaat duren. Op 12-01-2021 beslist het kabinet óf en wát er vanaf 19-01-2021 weer mogelijk is. De incasso van uw abonnement zullen wij in ieder geval voor 1 maand laten vervallen. Om te zorgen dat u toch aan uw algehele conditie kunt blijven werken, kunt u ook nu weer op onze website terecht. We hebben op www.fysiotherapiealkemade.nl diverse filmpjes geplaatst met oefeningen die u thuis kunt uitvoeren. Dit is de rechtstreekse link: https://www.fysiotherapiealkemade.nl/filmpjes/mtt/ U vindt onder Menu – Filmpjes allerlei soorten instructie filmpjes: Onder het kopje MTT staan filmpjes met meerdere oefeningen achter elkaar waarmee u ruim 30 minuten achtereen kunt trainen. Onder de kopjes Rug- Benen-Schouders/armen- Nek/hoofd en SeniorFit vindt u nog diverse andere losse oefeningen waar u gebruik van kunt maken. Twijfelt u of bepaalde oefeningen voor u geschikt zijn of heeft u andere vragen, dan kunt u ons altijd even bellen: 071-3313450. Zodra de situatie wijzigt volgt een nieuw (e-mail) bericht van onze zijde.
Lockdown
14-12-2020
De lockdown geldt niet voor zorgberoepen, dus fysiotherapie en acupunctuur blijven open! Voor onze MTT en ZT deelnemers zijn we dit nog aan het uitzoeken. Totdat daar een eenduidig antwoord op is, gaan wij er vanuit dat dit open kan blijven. Wordt dit anders, dan zullen wij u via een mailing (of per telefoon indien wij uw mail adres niet hebben) aan alle MTT/ZT deelnemers op de hoogte brengen. Zonder tegenbericht kunt u dus blijven komen.
Update groepstrainingen
04-11-2020
Persconferentie over tijdelijke sluiting groepslessen sportscholen en wat dat betekent voor uw MTT Zoals u gehoord heeft op de persconferentie van 03-11-2020 worden de maatregelen verzwaard om het virus nog harder terug te dringen. Deze maatregelen gelden voor 14 dagen van woensdag 04-11-2020 22.00 uur tot met woensdag 18-11-2020. Wat betekent dit voor u? MTT betreft geen groepsles in de zin van een sportschool-les, waarbij les gegeven wordt en iedereen dezelfde oefeningen uitvoert. U traint met een individueel trainingsprogramma met een klein aantal mensen tegelijk in hetzelfde tijdvak. Dat is gewoon toegestaan. De circuitjes die wij geven, kunnen wel gezien worden als groepsles, daarom zullen we dat de komende 14 dagen niet doen. Belangrijk blijft dat u: - Niet komt als u klachten heeft, hoe mild ook - Niet eerder dan 5 minuten van tevoren binnenkomt - Onderling voldoende afstand bewaart - Uw handen en de materialen in de zaal steeds desinfecteert - Zo veel mogelijk thuis naar het toilet gaat - Als u een les in wilt halen even belt om daar een afspraak voor te maken, zodat wij kunnen bewaken dat het maximum aantal deelnemers in een groep correct blijft Met uw hulp en medewerking kunnen we deze tijd zo goed mogelijk door komen en kan iedereen gebruik blijven maken van onze diensten. Fysiotherapie valt niet onder de `contact beroepen’, hoe gek dat ook klinkt, maar onder de `zorgmedewerkers buiten het ziekenhuis’ en daar gelden vaak afwijkende maatregelen voor. We zien u dus graag op onze praktijk verschijnen. Mocht u dat zelf toch liever niet willen, laat dat ons dan even weten. Blijf gezond en laat u testen bij klachten. Team Fysiotherapie Alkemade