071- 33 134 50

Update groepstrainingen

04-11-2020

Persconferentie over tijdelijke sluiting groepslessen sportscholen  en wat dat betekent voor uw MTT

 

Zoals u gehoord heeft op de persconferentie van 03-11-2020 worden de maatregelen verzwaard om het virus nog harder terug te dringen. Deze maatregelen gelden voor 14 dagen van woensdag 04-11-2020 22.00 uur tot met woensdag 18-11-2020.

 

Wat betekent dit voor u?

MTT betreft geen groepsles in de zin van een sportschool-les, waarbij les gegeven wordt en iedereen dezelfde oefeningen uitvoert. U traint met een individueel trainingsprogramma met een klein aantal mensen tegelijk in hetzelfde tijdvak. Dat is gewoon toegestaan. De circuitjes die wij geven, kunnen wel gezien worden als groepsles, daarom zullen we dat de komende 14 dagen niet doen.

 

Belangrijk blijft dat u:

  • Niet komt als u klachten heeft, hoe mild ook
  • Niet eerder dan 5 minuten van tevoren binnenkomt
  • Onderling voldoende afstand bewaart
  • Uw handen en de materialen in de zaal steeds desinfecteert
  • Zo veel mogelijk thuis naar het toilet gaat
  • Als u een les in wilt halen even belt om daar een afspraak voor te maken, zodat wij kunnen bewaken dat het maximum aantal deelnemers in een groep correct blijft

Met uw hulp en medewerking kunnen we deze tijd zo goed mogelijk door komen en kan iedereen gebruik blijven maken van onze diensten.

 

Fysiotherapie valt niet onder de `contact beroepen’, hoe gek dat ook klinkt, maar onder de `zorgmedewerkers buiten het ziekenhuis’ en daar gelden vaak afwijkende maatregelen voor.

 

We zien u dus graag op onze praktijk verschijnen. Mocht u dat zelf toch liever niet willen,  laat dat ons dan even weten.

 

Blijf gezond en laat u testen bij klachten.

 

Team Fysiotherapie Alkemade