Update Coronavirus

16-03-2020

Update

Vandaag zijn er overleggen geweest met het ministerie van volksgezondheid, welzijn en sport en andere belanghebbenden in gezondheidszorg, wat betreft fysiotherapie ten tijde van het Coronavirus. Het volgende advies is hieruit voortgekomen:

 

‘’Fysiotherapiepraktijken hoeven nog niet te sluiten, er wordt zelfs een beroep op ons gedaan open te blijven om de druk op de huisartsenpraktijken juist nu niet te laten toenemen. Wel komt er op korte termijn, waarschijnlijk morgen al, een richtlijn hoe te handelen, specifiek voor de fysiotherapeutische situatie. Hierin zal een lijst worden opgesteld van patiënten voor wie de behandeling in ieder geval door zal moeten gaan.’’

 

Wij houden verdere ontwikkelingen scherp in de gaten en zijn continu in overleg om de juiste zorg voor de juiste mensen te kunnen bieden.

 

Mochten er verdere ontwikkelingen zijn houden wij jullie op de hoogte via de website en Facebook. Voor patiënten die onder behandeling zijn voor wie er iets verandert zal er telefonisch contact worden opgenomen.

 

Ook onze accupunctuur praktijk blijft open in lijn met het bovenstaande.