Wensactie

15-01-2020

 

Winnaars Wensactie

We danken iedereen voor het invullen van de wensen tijdens onze jubileumweek. We hebben moeten kiezen uit maar liefst 57 wensen. Omdat er veel mooie bij zitten waar ons zorgverlenershart sneller van gaat kloppen hebben we gekozen om ons in 2020 voor meerdere wensen in te gaan zetten:


 

 

 

 

1. De weg omhoog voor Edwin: Wandelend de Alpe d’Huez op
Edwin Huigsloot was door een longaandoening genoodzaakt om veel in te leveren. Door trainingen bij onze collega’s Jan en Jeroen kan hij zijn sport tennis weer uitvoeren. Voor 2020 heeft hij zichzelf een doel gesteld: Het oplopen van de Alpe de Huez samen met zijn familie. Een reus van een berg waarop je letterlijk boven jezelf uit kunt stijgen. Wij ondersteunen hem in de weg hiernaartoe door middel van trainingen.

 

 

 

 

 

2. Het doorzettingsvermogen van Saskia:
Een halve marathon rennen

Saskia van de  Ven trainde voor het lopen van een halve marathon. Door heftige persoonlijke omstandigheden (beschreven in het door haar geschreven boek: ‘gezin in de wachtkamer’) is het haar de vorige keer niet gelukt om dit doel te volbrengen. Daarom wil zij dit nu nogmaals proberen met ondersteuning van Fysiotherapie Alkemade.